Prireditve

V našem športnem centru se je odvilo že veliko medijsko izpostavljenih prireditev. Letos bomo že četrto leto prisotni kot del Festivala Lent – športni program. V sklopu Evropske prestolnice kulture se je pri nas zbralo mnogo nogometnih legend v znak počastitve mariborskega nogometa in premiere filma o Zlatku Zahoviću na dogodku z naslovom NOGOMETNA KULTURA MARIBORA.

Prirejamo tudi otroško nogometno zimsko ligo, ki traja od novembra do aprila (vsaki drugi vikend) ter mnogo otroških turnirjev.

Znani smo tudi po humanitarnosti – priredili smo že veliko dogodkov, na katerih je bil glavni cilj pomagati. Največji je bil sigurno Za Simona (s pomočjo znanih osebnosti smo zbirali denar za novo protezo zanj). Podobnih prireditev je bilo še veliko. Decembra 2013 smo s pomočjo Radia City in Večera organizirali velik humanitarni turnir “Z žogo do Božiča za vse”, na katerem smo zbrali ogromno hrane za družine v stiski.

Skratka, idej nam ne zmanjka! V kolikor imate tudi vi idejo, kaj vse bi lahko organizirali pri nas, bomo veseli vaših predlogov in sodelovanja z vami!