O športnem centru

Družinski posel

Želja po lastnem športnem centru je nastajala še iz časa ko je Marinko aktivno igral nogomet, končno potrditev pa, ko je na svet prijokal sin Marin.

Marinko je bil eden pomembnejših članov Katančeve “zlate generacije”. Igral je na evropskem prvenstvu 2000 in svetovnem prvenstvu 2002. Z NK Mariborom je l.1999 igral v ligi prvakov. Prejel je veliko športnih odlikovanj, kot prvi posameznik med ekipnimi športi pa se lahko pohvali z nazivom športnik Maribora (1999) ter 2x NAJ IGRALEC 1.SNL.  Zastopal je barve različnih klubov, med drugim: NK Koper, NK Maribor, Dinamo Zg, Zagreb, Apollon Limassol (Ciper), Shandong Luneng (Kitajska) …

Po končani karieri je napočil trenutek za uresničitev dolgoletne želje – postavitev lastnega športnega centra. A pred njim so zmeraj novi izzivi …

Kaj ponujamo?

Nedaleč stran od mestnega vrveža, v objemu narave pod Pekrsko gorco, stoji Športni center Marinko Galić.
Od športnih objektov vam ponujamo pokrito nogometno igrišče z umetno travo, dve igrišči za odbojko na mivki in večnamensko športno igrišče (košarka, mali nogomet, in-line hokej).
Našim najmlajšim so tik ob gostinski terasi na voljo otroška igrala (leseni igralni stolp z dvema toboganoma in plezali, nihalni most in gugalnica).

Ponujamo tudi osvežitev in druženje na prijetni terasi naše kavarne. Notranjost je opremljena z dvema plazmama, tako da ste lahko zmeraj na tekočem z rezultati športnih dogodkov.